Faciliteiten

http://www.panobirds.com/vt/waregemsportcenter/

OPEN
6 Compact holes .

BAAN
De golfbaan die Paul Rolin in 1988 liet ontstaan, komt overeen met het beeld van de streek: een lieflijke en rustgevende harmonie. Er zijn maar enkele glooiingen die de gladheid van het terrein doorbreken, dat geschikt is voor spelers van elk niveau. De baan omvat twee duidelijk verschillende delen. De vrij smalle fairways worden goed afgebakend door prachtige bomenrijen. Men kan hier beter niet in verzeild raken, want door de jaren heen zijn ze bepaald dichter geworden. De roughs rond de green zijn zeer dicht begroeid en straffen zeker af. Over de greens gesproken, hun voor het merendeel platte uiterlijk biedt geen enkele garantie. Ze verbergen namelijk twee moeilijkheden: ze zijn van relatief geringe afmetingen, die dus om precisie vragen en vooral enorm en ongebruikelijk snel hetgeen menigeen verrast. De laatste negen holes liggen rond enkele waterpartijen, die naast het psychologisch effect, ertoe dwingen om technischer te spelen en nauwkeuriger te zijn in het inschatten van de afstand. De partij wordt vooral uitgemaakt op hole 13, 14, 15 en hole 16, een par 3 van 176 meter met de green op een schiereiland.

DRIVING RANGE
Naast het clubhouse vindt u de driving range met zowel open als overdekte afslagplaatsen. De practice is verlicht en de oefenballen zijn inbegrepen in het lidmaatschap.
Openingsuren:
Gesloten op zondag vanaf 16u00
Gesloten op maandag tot 10u

PUTTING GREEN
Vóór het clubhouse vindt u onze ruime puttinggreen terug, die u de mogelijkheid biedt om uw putting techniek verder te verfijnen.

SHOP
Nieuw in onze shop zijn een assortiment van Callaway Clubs. Wilt u met dezelfde materialen als Pieters of Colsaerts spelen, doe dan snel een demo met een van onze pro's.
Daarnaast kan u bij ons terecht voor golfballen, golfhandschoenen, schoenen, clubkledij, kidsclubs, accesoires zoals visnetten, balmarker, ....

RESTAURANT
U kan steeds terecht in ons restaurant ‘The green’ voor de gezellige brasseriekeuken, maar ook voor de verfijnde gastronomie. Het stijlvolle interieur van het restaurant straalt rust uit, wat nog versterkt wordt door het uitzicht op de vijvers.

Meer info?